12 Haziran 2017 Pazartesi

*BRONNIE WARE * ÖLMEDEN ÖNCE EN ÇOK PİŞMAN OLDUĞUMUZ 5 ŞEY * YAKAMOZ YAYINLARI*



*BRONNIE WARE * ÖLMEDEN ÖNCE EN ÇOK PİŞMAN OLDUĞUMUZ 5 ŞEY * YAKAMOZ YAYINLARI*
Selçuk Şirin'in Hürriyet'te 12 Eylül 2016 tarihinde yayınlanan "Şu 5 pişmanlığı yaşamayın!" başlıklı yazısında övgülerle bahsettiği kitabımız...

Keşkesiz bir hayat yaşamak için…
1-Cesur olun.
2-Hırsınıza yenilmeyin. 
3-Dürüst olun. 
4-Kendinize ve çevrenize değer verin. 
5-Mutluluğu kovalayın. 

Hiç kimse hayatı boyunca bir başkasının gözleriyle görüp bir başkasının kalbiyle hissedemeyeceği için kimse birbirinin ne çektiğini de bilemez. Kalbini dinle ve korkma… "Bilge, şefkatli, umut dolu ve dokunaklı bir kitap. Herkes okumalı!"
-Cygnus Review-
(Tanıtım Bülteninden)

Sayfa Sayısı: 364

KİTAP YORUMUM
Banka da çalışırken sıkılan Bronnie Ware bir gün radikal bir karar alır ve tüm eşyalarını satar, işten ayrılır ve seyahet etmeye karar verir. Ama para kazanmak zorundadır. Bu yüzden de ölmek üzere olan kişilere hastalara bakıcılık yapar.
Kitapta anlatılanlar ise ölmek üzere olanların pişmanlıkları anlatılıyor. Yazar edindiği deneyimleri bloğunda paylaşır önce ve üç milyon takipçisi olur.
Her çalıştığı evde hastalar ile iletişim kurarak son anda hissedilen pişmanlıkları gerçek ağızlardan aktaran yazar harika bir eser çıkartmış. Kitabın içeriği dopdolu. Okurken biraz ağır ilerliyor gibi gelebilir size ama öğretileri fazla olduğu için ileriye dönük bilgiler bilgi hanenizde kalıyor. Bence herkesin bir kere okuması gereken bir eser. Hatta bir kaç kere bile okunabilir. Başucu kitaplardan dediklerimizden.




DUYGU SONGÜL KAHRAMAN

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Bir Kitap Bin Yürek Published @ 2014 by Ipietoon