19 Kasım 2016 Cumartesi

-SAKLI İKİZ-SİBEL GÜLER-

-SAKLI İKİZ-SİBEL GÜLER-

Birbirinden habersiz ikiz kardeşler, Biri cennet diğeri cehennemin anahtarı… Bütün dünyanızın yalandan ibaret olduğunu öğrenseydiniz ne yapardınız?


Sally, sıradan bir genç kızken hayatına yakışıklı bir oğlanın girmesiyle dünyası baştan sona değişir.Bir meleğe kim âşık olmaz ki, herkes tabii ki ama onun âşık olduğu melek cennetten kovulan, lanetlenmiş bir melekti. Nick' in meleksi yakışıklılığına vurulmuştur ama ne melekler nede şeytanlar onları rahat bırakacaklardır.Karanlık sokaklarda iblislerin cirit attığını, insanların arasında gizlenen meleklerin ve nefilimlerin (melek ve insan çocuğu) olduğunu öğrenmek ona yetmezmiş gibi cehennem kralının onun ve yeni tanıştığı ikizinin peşinde olduğunu öğrenir.İblisler kardeşini öldürmek isterken onu da ele geçirmek isterler. Sally' nin her tarafı tehlikelerle doludur. Peki, bu zorlu mücadeleden sağ çıkabilecek mi?
(Tanıtım Bülteninden)



KİTAP YORUMUM
Kitabın türü korku – gerilim. Babası ile sıradan bir hayat süren ve tek derdi ders çalışmak özlemleri hayalleri olan genç kız Sally hayatına gizemli aşkın girmesi ile aslında var olduğu hayatın yalan olduğunu, kendisinin kendisi bile olmadığını baştan aşağıya yaşam biçimini değiştirmesi gerektiğini öğrenince şok olur. İblisler ve melekler arasındaki savaşta acaba Sally kendisini bu zorlu yaşamdan sağ çıkıp ayakta kalabilecek mi dir? Kitabın türü korku Gerilim dışında fantastikte denilebilir. Aklın ritmini resmen zorluyor diyebilirim. Kitap seri devamını şimdilik watpad sitesinden


linkinden okuyabilirsiniz. Ama ben bir an önce bir okur olarak kitap olmasını seçiyorum. Gerçekten kalemi çok akıcı ve başka dünyalara götürüyor. Yine iyinin ve kötünün savaşı bu. Arada kalan Sally için hayat daha çok zorlaştı. Eskiden genç yaşta ölen annesine olan özlemiyken derdi şu an da aşkı ve ikiz kardeşi ayakta kalabilmek adına savaşmak durumunda. Mutlaka okuyun.

Değerli yazar Sibel GÜLER’e eserini bana ulaştırdığı için teşekkür ediyorum.



DUYGU SONGÜL KAHRAMAN

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Bir Kitap Bin Yürek Published @ 2014 by Ipietoon